Logotyp, Torsbyflygplats
LFV - Färdplanering - FPC

Torsby Flygplats är en modern kommunal flygplats med närhet till upplevelser, aktiviteter och möten.

Torsby kommun

Vi stänger flygplatsen tillfälligt 2-15 februari och hälsar Rally Sweden varmt välkomna!

Under perioden 9-12 februari har vi Rally Sweden och hela rallyvärldens blickar på Torsby flygplats och vi är stolta att vara värd- och serviceplats för de fartfyllda tävlingarna. Rallyeventet innebär en hel del för- och efterarbete och därför är Torsby flygplats stängd för flygtrafik under perioden 2-15 februari då flygresenärerna får åka taxi/buss från/till busstationen i Torsby till/från Hagfors Airport i stället. Linjeflyget går som vanligt mellan Hagfors och Arlanda.

Alla resenärer som bokat/bokar flyg med avgång/ankomst från/till Torsby flygplats under perioden 2-15/2 kommer i stället för att flyga - få åka taxi/buss med Råda Taxi mellan Torsby busstation och Hagfors Airport och vice versa.

Se tillfällig buss/taxitidtabell på webbplatsens startsida.

Telefonnummer till Råda Taxi: 0563-604 20.

Läs mer om Rally Sweden i Torsby och alla trivsamma kringaktiviteter i området

 

Rallyfesten i Torsby centrum lördag 4 februari
Välkommen till ett Torsby centrum som sjuder av rallyfeber, fina erbjudanden och trivsamheter! Invigningsceremoni med tal och eldshow kl. 10.00, därefter gratis aktiviteter för hela familjen. Se hela "Torsby-centrum-programmet" på Visit Torsbys webbsida. Länk till annan webbplats.

Rally Swedens tävlingar och andra roligheter torsdag 9 - söndag 12 februari
På Visit Torsbys websida hittar du alla sträckor och andra festligheter under eventet i Torsby. Serviceplatsen på flygplatsen är öppen för alla med rallypass/biljett. Afterski, öppen serviceplats, snygga rallybilar och folkfesten i rallyvimlet. Se Rally Swedens tävlingsprogram i Torsby på Visit Torsbys webbsida. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2017-02-17 @ 09.59 av Annelie Lindberg
Dela

Torsby Flygplats tel: 0560-106 54 | e-post: airport.ESST@torsby.se | Adress: Vasserudsvägen 3, 685 34 Torsby.

Rese- och biljettinformation tel: 090-12 12 40 | e-post: support@jonair.se | webbsida: www.jonair.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.