Logotyp, Torsbyflygplats
LFV - Färdplanering - FPC

Torsby Flygplats är en modern kommunal flygplats med närhet till upplevelser, aktiviteter och möten.

Torsby kommun

Ny medarbetare ansvarar för kundkontakter och buntbiljetter

Flygbolaget Avies har just anställt en ny medarbetare, Åsa Nordh, som kundansvarig i Torsby och Hagfors. Åsa handhar bland annat försäljningen av buntbiljetter till företag.

Åsa, som har 17-års erfarenhet av flygbranchen, både inom charter och reguljärflyg, finns oftast på Hagfors Flygplats måndag - torsdag eftermiddag och fredag förmiddag i samband med flygavgångarna. Åsa kommer också att vid behov arbeta med Avies övriga destinationer.

Nu kan företag och organisationer köpa buntbiljetter
En av Åsas arbetsuppgifter är att handha försäljningen av buntbiljetter till företag och organisationer i Torsby och Hagfors. Välkommen att kontakta Åsa för prisuppgift och mer information kring buntbiljetter.

Resenär - välkommen att kontakta Åsa
Du som resenär - oavsett om du reser privat eller i tjänsten kan alltid nå Åsa under vanlig kontorstid måndag - fredag. Kontakta henne gärna om du vill beställa buntbiljetter eller har frågor kring din flygresa från/till Torsby och/eller Hagfors.

Åsa Nordh
Hagfors Flygplats
683 93 Råda
072-578 04 00
asa.nordh@avies.ee

 

Publicerad: 2012-10-26 @ 12.17 av Ulrika Andersson
Dela

Torsby Flygplats tel: 0560-106 54 | e-post: airport.ESST@torsby.se | Adress: Vasserudsvägen 3, 685 34 Torsby.

Rese- och biljettinformation tel: 090-12 12 40 | e-post: support@jonair.se | webbsida: www.jonair.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.